نوبت، همراه وقت شما
حریم خصوصی
چه اطلاعاتی برای نوبتگیری استفاده میشود و چگونه دربارهٔ آن پرسوجو کنید.
آخرین بازبینی: ۲۷ سپتمبر ۲۰۲۶
اطلاعات حساب و نوبت
برای حساب کسبوکار، اطلاعات ورود و معرفی مجموعه استفاده میشود. برای نوبت، نام مشتری، روز، خدمت، کارمند، وضعیت صف و شمارهٔ تماس در صورت ارائه ثبت میشود. اطلاعات حساس پزشکی یا مالی را در نام یا توضیحات وارد نکنید.
استفاده و دسترسی
اطلاعات برای ارائهٔ نوبت و مدیریت صف استفاده میشود. کسبوکار مربوط و مدیر سیستم متناسب با دسترسی خود آن را مدیریت میکنند. صفحهٔ صف عمومی را محل نگهداری اطلاعات محرمانه ندانید؛ رسید و لینک خصوصی خود را فقط با افراد مورد اعتماد به اشتراک بگذارید.
مرورگر و تلگرام
مرورگر میتواند رسیدها و اطلاعات عمومی کسبوکار را نگه دارد. با اتصال اختیاری به تلگرام، شناسهٔ گفتوگو و اطلاعات لازم نوبت برای ارسال پیام استفاده میشود. تلگرام سرویس مستقلی است و سیاستهای خودش را دارد.
فرم تماس
نام، ایمیل پاسخ و متن پیام برای رسیدگی به درخواست به ایمیل پشتیبانی فرستاده میشود. سرویس ارسال ایمیل ممکن است اطلاعات لازم تحویل را پردازش کند. گذرواژه، اطلاعات بانکی یا اسناد حساس را در فرم نفرستید.
اصلاح یا حذف اطلاعات
برای اصلاح نوبت ابتدا با کسبوکار مربوط تماس بگیرید. برای درخواست بررسی یا حذف اطلاعات حساب، از صفحهٔ تماس با ما اقدام کنید. ممکن است برای جلوگیری از حذف اشتباه، تأیید هویت درخواست شود. حذف ذخیرهسازی مرورگر بهتنهایی اطلاعات ثبتشده در سرور را حذف نمیکند.
بهروزرسانی این متن
این صفحه توضیح روش فعلی استفاده از اطلاعات در نوبت است. با تغییر امکانات، متن نیز بازبینی میشود. پرسشهای مربوط به حریم خصوصی را به fahimullahrasty@gmail.com ارسال کنید.
